This is a BSS beatmap submission. Click here to view full beatmap information.
User avatar
Rhythm Incarnate
1,516 posts
Offline
This beatmap was submitted using in-game submission on Thursday, April 27, 2017 at 01:11:58

Artist: CINDERELLA PROJECT
Title: Shine!!(you Remix)
Source: アイドルマスター シンデレラガールズ
Tags: idolmaster idolm@ster im@s bootleg marathon 2nd opening theme song starlight stage
BPM: 175
Filesize: 8898kb
Play Time: 05:32
Difficulties Available:

Download: CINDERELLA PROJECT - Shine!!(you Remix)
Information: Scores/Beatmap Listing
---------------
My 5th Ranked Map


CINDERELLA PROJECT - Shine!!(you Remix) Full Version 5k mapset

Vocal : CINDERELLA PROJECT
Title : Shine!!
Composer : Shunsuke Takizawa
Lyrics : Yuriko Mori
Arrangement : you

Modder
- Ly0572 -
Adiopulse
Alsty-
Another Lie
Syadow-
Dellvangel
Crusts
Davin Fortune
4hri
Minseo2000
Rivals_7 ==>Bub #1
Fresh Chicken ==>Bub #2
Maxus ==>Fire
Last edited by Frim4503 on , edited 39 times in total.
User avatar
Rhythm Incarnate
875 posts
Offline
Earned 2 kudosu.
hi frim~
m4m
1|2|3|4|5

dont see that much to mod
00:20:331 - http://i.imgur.com/9izhf8L.png rearrange
00:21:274 - http://i.imgur.com/PSlDaMq.png ^
01:13:303 - there is an awkward sound here dunno if thats from the song itself
01:50:503 (110503|3,110674|2) - move one col to the right
01:56:160 (116160|4,116160|3) - i think single note is fine since its a different sound as this 01:56:331 -
01:58:903 (118903|3) - feels empty in |5| move it there
02:30:960 - http://i.imgur.com/AVJHzcJ.png add one note here 02:31:131 - for the piano sound maybe
02:33:874 - same here^
02:36:617 - ^
02:42:103 - ^
02:52:046 (172046|3) - move to |2| feels heavy in the right side
02:54:274 (174274|1,174617|2) - ctrl+j
02:55:474 (175474|4,175646|3,175817|2,175988|1) - move to the left
03:15:360 (195360|4) - move to |2|
03:15:531 (195531|1) - move to |4|
03:20:503 (200503|0) - move to |5|
03:20:674 (200674|4) - and this one to |3|
03:22:217 (202217|0,202388|4,202388|1,202560|3) - ctrl+h
03:43:131 (223131|3,223303|0,223474|3,223646|0) - switch columns
04:24:446 (264446|2,264617|4) - switch columns
04:27:531 (267531|0,267703|1,267874|0,268046|1,268217|0,268388|1) - feels empty in |3| move something there
04:32:846 (272846|1,273017|0,273188|1,273360|0,273531|1) - ^ move something to |4|


note
mod for comfortability hopefully i helped lel
5k ftw gl~
User avatar
Rhythm Incarnate
1,516 posts
Offline
- Ly0572 - wrote:
hi frim~
m4m
1|2|3|4|5

dont see that much to mod
00:20:331 - http://i.imgur.com/9izhf8L.png rearrange looks good
00:21:274 - http://i.imgur.com/PSlDaMq.png ^ nope. cuz this 00:21:531 (21531|1,21531|2,21617|3,21617|4) - is part of 00:21:531 (21531|2,21531|1,21617|3,21617|4,21703|1,21703|0,21788|3,21788|2,21874|0,21874|1) - so, change this 00:21:274 (21274|1,21274|0,21360|4,21360|3) - instead
01:13:303 - there is an awkward sound here dunno if thats from the song itself maybe it was an echo xD
01:50:503 (110503|3,110674|2) - move one col to the right ok
01:56:160 (116160|4,116160|3) - i think single note is fine since its a different sound as this 01:56:331 - change
01:58:903 (118903|3) - feels empty in |5| move it there
02:30:960 - http://i.imgur.com/AVJHzcJ.png add one note here 02:31:131 - for the piano sound maybe nice idea
02:33:874 - same here^
02:36:617 - ^
02:42:103 - ^
02:52:046 (172046|3) - move to |2| feels heavy in the right side
02:54:274 (174274|1,174617|2) - ctrl+j
02:55:474 (175474|4,175646|3,175817|2,175988|1) - move to the left
03:15:360 (195360|4) - move to |2|
03:15:531 (195531|1) - move to |4|
03:20:503 (200503|0) - move to |5|
03:20:674 (200674|4) - and this one to |3|
03:22:217 (202217|0,202388|4,202388|1,202560|3) - ctrl+h
03:43:131 (223131|3,223303|0,223474|3,223646|0) - switch columns
04:24:446 (264446|2,264617|4) - switch columns
04:27:531 (267531|0,267703|1,267874|0,268046|1,268217|0,268388|1) - feels empty in |3| move something there
04:32:846 (272846|1,273017|0,273188|1,273360|0,273531|1) - ^ move something to |4|


note
mod for comfortability hopefully i helped lel
5k ftw gl~

no reply = aplied

thx for mod
Image
User avatar
Slider Savant
103 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
Adiopulse's Mistake Mod


Sparkle
00:21:274 try this pattern https://puu.sh/rNTGI/e281a338dd.png

00:38:503 new pattern http://puu.sh/rNTNG/2e5a4c7e5c.png

01:45:360 nice sv vocal mein :o 8-)
03:07:646 ^ u got me again 8-) 8-) 8-)

02:34:731 these doubles here should have a ln onto them to accent the piano
02:45:703 ^

02:56:331 add some short lns for the beep/echo sound

02:06:617 (126617|3,126617|0) these shouldnt be lns
03:28:903 (208903|4,208903|1)

02:06:617 (126617|3,126617|0) do lns for the vocals?

03:33:017 same as before, short lns for those beeps/echo

04:05:931 (245931|2) ln should split here 04:06:446 and here 04:06:788

04:07:131 (247131|0) ln should split here 04:07:988

05:29:588 doubles at the end?

05:31:046 should map those last beeps too
User avatar
Rhythm Incarnate
1,516 posts
Offline
Adiopulse wrote:
Adiopulse's Mistake Mod


Sparkle
00:21:274 try this pattern https://puu.sh/rNTGI/e281a338dd.png nope becoz this 00:21:531 (21531|1,21531|2,21617|3,21617|4) - is part of 00:21:531 (21531|2,21531|1,21617|3,21617|4,21703|1,21703|0,21788|3,21788|2,21874|0,21874|1) - so, i want to make it same

00:38:503 new pattern http://puu.sh/rNTNG/2e5a4c7e5c.png ^

01:45:360 nice sv vocal mein :o 8-)
03:07:646 ^ u got me again 8-) 8-) 8-)

02:34:731 these doubles here should have a ln onto them to accent the piano keep. since i using double here
02:45:703 ^

02:56:331 add some short lns for the beep/echo sound keep

02:06:617 (126617|3,126617|0) these shouldnt be lns fix with my own way cuz i'm just realize something
03:28:903 (208903|4,208903|1)

02:06:617 (126617|3,126617|0) do lns for the vocals?

03:33:017 same as before, short lns for those beeps/echo

04:05:931 (245931|2) ln should split here 04:06:446 and here 04:06:788

04:07:131 (247131|0) ln should split here 04:07:988

05:29:588 doubles at the end?

05:31:046 should map those last beeps too

other fix
Image
User avatar
Combo Commander
494 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
hi om frim :3
mod here uwu)~
mod
General

  • HP kuranginn jadi 8.7
  • OD 8.5 mungkin
Cuma saran aja , tp sedikit rada susah soalnya ga bisa pass *uhuk
---------------------------------------------

1|2|3|4|5

00:00:703 (703|1) - 00:01:217 (1217|1) - masih kurang jelas aku dengernya mungkin faktor kuping , tp buat aku disini kek ghost note. mungkin bass kek disini 00:01:303 - jangan di abaikan kalo emang di atas ghost notes
00:05:588 - http://puu.sh/rPocX/20b5e30973.jpg <~ saran pattern ikutin pitch
00:11:074 - http://puu.sh/rPopu/d13b4a5c9e.jpg <~ sama kek di atas , cuma mungkin pattern nya rada mainstream @@
00:21:960 - missing? mungkin bisa diselipin 1 disini
00:59:074 (59074|0) - ending LN nya ga di 00:59:417 - ?
01:00:960 - http://puu.sh/rPpbZ/4db7b8f311.jpg , sama kek sugesti sebelumnya , tambahin sedikit ngikutin pitch :3
01:44:846 (104846|1) - ini pindah ke 5 aja , terus 01:45:017 (105017|3,105017|2,105017|4) - ini 1|2|3 , tapi yang udah ada juga gpp sih :u
02:10:046 (130046|4) - 02:10:388 (130388|3) - 02:15:531 (135531|0) - 02:15:874 (135874|1) - ini LN" kek gini end nya sambungin aja :/ ato emang sengaja dibikin gini? di cek ulang dari awal justru yg kek gini yg harusnya ga sampe abis 01:01:474 (61474|0,61646|1,61817|3,61988|4) - suaranya cuma 1/4 doang
03:06:960 - sama kek section sebelumnya ,tapi dibalik aja.
03:16:903 (196903|3,196903|2,196903|4) - bagusan ada di kiri keknya , soalnya pitch kedengerang kek naik.
05:03:703 (303703|0,303788|1,303874|2,303960|3,304046|4,304131|3) - ctrl+h , kalo di apply pindah 5.
05:31:731 - miss?
kek nya dikit banget yak @@ , tapi kalo di sebutin cuma repeat di section LN yg kurang end nya doang, makanya langsung mention di semua LN yg kek gitu , keseleuruhan nya dah mantep @@ maap dikiitt

duh kurang yakin sama modnya , wkwkw. tapi dah itu aja , semoga bisa bantu
nice map owo)b
GL mas frim :3
User avatar
Rhythm Incarnate
1,516 posts
Offline
Alsty- wrote:
hi om frim :3
mod here uwu)~
mod
General

  • HP kuranginn jadi 8.7
  • OD 8.5 mungkin
Cuma saran aja , tp sedikit rada susah soalnya ga bisa pass *uhuk
---------------------------------------------

1|2|3|4|5

00:00:703 (703|1) - 00:01:217 (1217|1) - masih kurang jelas aku dengernya mungkin faktor kuping , tp buat aku disini kek ghost note. mungkin bass kek disini 00:01:303 - jangan di abaikan kalo emang di atas ghost notes ya, itu emng faktor kuping, karna suaranya jelas disitu dan udh pas
00:05:588 - http://puu.sh/rPocX/20b5e30973.jpg <~ saran pattern ikutin pitch
00:11:074 - http://puu.sh/rPopu/d13b4a5c9e.jpg <~ sama kek di atas , cuma mungkin pattern nya rada mainstream @@ keep for now mungkin nanti di remap
00:21:960 - missing? mungkin bisa diselipin 1 disini nope. itu cuma echo dari note sebelumnya and feels akward if i put it
00:59:074 (59074|0) - ending LN nya ga di 00:59:417 - ? itu kaya suaranya kelepas. klo mau bener" keliatan hrd pake 3 LN. jdi kaya 3 LN yg di lepas bergiliran pake snap 1/8
01:00:960 - http://puu.sh/rPpbZ/4db7b8f311.jpg , sama kek sugesti sebelumnya , tambahin sedikit ngikutin pitch :3
01:44:846 (104846|1) - ini pindah ke 5 aja , terus 01:45:017 (105017|3,105017|2,105017|4) - ini 1|2|3 , tapi yang udah ada juga gpp sih :u
02:10:046 (130046|4) - 02:10:388 (130388|3) - 02:15:531 (135531|0) - 02:15:874 (135874|1) - ini LN" kek gini end nya sambungin aja :/ ato emang sengaja dibikin gini? di cek ulang dari awal justru yg kek gini yg harusnya ga sampe abis 01:01:474 (61474|0,61646|1,61817|3,61988|4) - suaranya cuma 1/4 doang
03:06:960 - sama kek section sebelumnya ,tapi dibalik aja.
03:16:903 (196903|3,196903|2,196903|4) - bagusan ada di kiri keknya , soalnya pitch kedengerang kek naik.
05:03:703 (303703|0,303788|1,303874|2,303960|3,304046|4,304131|3) - ctrl+h , kalo di apply pindah 5.
05:31:731 - miss?
kek nya dikit banget yak @@ , tapi kalo di sebutin cuma repeat di section LN yg kurang end nya doang, makanya langsung mention di semua LN yg kek gitu , keseleuruhan nya dah mantep @@ maap dikiitt

duh kurang yakin sama modnya , wkwkw. tapi dah itu aja , semoga bisa bantu
nice map owo)b
GL mas frim :3

thx for mod
other fix
nanti bakalan aku remap lagi dan deep in check
User avatar
Rhythm Incarnate
724 posts
Offline
Earned 2 kudosu.
Marked for mod + requested from queue.
Nasib sial pas mau mod ini map -_-, ditinggal afk 2 jam di edit post, udah ditulis detail modnya eh malah disuruh login lagi -_-.
Terpaksa mod model ginian. Note: itu volume modku 100% audio nya, jadi kalau timing kurang pas tinggal ubah yg barusan ditambahin.
SV
Code:
97817,-50,4,2,1,100,0,0
98074,-200,4,2,1,100,0,0
98331,-50,4,2,1,100,0,0
98674,-200,4,2,1,100,0,0
99017,-50,4,2,1,100,0,0
99446,-200,4,2,1,100,0,0
99874,-100,4,2,1,100,0,0
100560,-50,4,2,1,100,0,0
100817,-200,4,2,1,100,0,0
101074,-50,4,2,1,100,0,0
101417,-200,4,2,1,100,0,0
101760,-50,4,2,1,100,0,0
102188,-200,4,2,1,100,0,0
102617,-100,4,2,1,100,0,0
104674,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
104760,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
104846,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
104931,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
116417,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
116503,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
116588,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
116674,-50,4,2,1,100,0,1
116846,-200,4,2,1,100,0,1
142217,-50,4,2,1,100,0,0
142388,-200,4,2,1,100,0,0
142560,-50,4,2,1,100,0,0
142731,-200,4,2,1,100,0,0
142903,-100,4,2,1,100,0,0
148731,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
148817,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
148903,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
148988,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
149074,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
149160,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
149246,-100,4,2,1,100,0,0
180103,-50,4,2,1,100,0,0
180360,-200,4,2,1,100,0,0
180617,-50,4,2,1,100,0,0
180960,-200,4,2,1,100,0,0
181303,-50,4,2,1,100,0,0
181731,-200,4,2,1,100,0,0
182160,-100,4,2,1,100,0,0
182846,-100,4,2,1,100,0,0
183103,-200,4,2,1,100,0,0
183360,-50,4,2,1,100,0,0
183703,-200,4,2,1,100,0,0
184046,-50,4,2,1,100,0,0
184474,-200,4,2,1,100,0,0
184903,-100,4,2,1,100,0,0
186960,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
187046,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
187131,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
187217,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
196903,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
196988,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
197074,-50,4,2,1,100,0,1
197246,-200,4,2,1,100,0,1
197417,-50,4,2,1,100,0,1
197588,-200,4,2,1,100,0,1
197760,-50,4,2,1,100,0,1
197931,-200,4,2,1,100,0,1
198103,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
198188,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
198274,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
198360,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
198446,-100,4,2,1,100,0,1
198617,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
198703,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
198788,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
198874,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
198960,-50,4,2,1,100,0,1
199131,-200,4,2,1,100,0,1
269588,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
269674,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
269760,-50,4,2,1,100,0,1
269931,-200,4,2,1,100,0,1
270103,-50,4,2,1,100,0,1
270274,-200,4,2,1,100,0,1
270446,-50,4,2,1,100,0,1
270617,-200,4,2,1,100,0,1
270788,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
270874,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
270960,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
271046,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
271131,-100,4,2,1,100,0,1
271303,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
271388,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
271474,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
271560,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
271646,-50,4,2,1,100,0,1
271817,-200,4,2,1,100,0,1
302503,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
302588,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
302674,-50,4,2,1,100,0,0
302846,-200,4,2,1,100,0,0
303017,-50,4,2,1,100,0,0
303188,-200,4,2,1,100,0,0
303360,-50,4,2,1,100,0,0
303531,-200,4,2,1,100,0,0
303703,-100,4,2,1,100,0,0
309188,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
309274,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
309360,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
309446,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
309531,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
309617,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
309703,-50,4,2,1,100,0,0
309874,-200,4,2,1,100,0,0
310046,-50,4,2,1,100,0,0
310217,-200,4,2,1,100,0,0
310388,-100,4,2,1,100,0,0

Maaf kalo terlambat (lebih dari jam 12 malam) :cry:
User avatar
Rhythm Incarnate
1,516 posts
Offline
Another Lie wrote:
Marked for mod + requested from queue.
Nasib sial pas mau mod ini map -_-, ditinggal afk 2 jam di edit post, udah ditulis detail modnya eh malah disuruh login lagi -_-.
Terpaksa mod model ginian. Note: itu volume modku 100% audio nya, jadi kalau timing kurang pas tinggal ubah yg barusan ditambahin.
SV
Code:
97817,-50,4,2,1,100,0,0
98074,-200,4,2,1,100,0,0
98331,-50,4,2,1,100,0,0
98674,-200,4,2,1,100,0,0
99017,-50,4,2,1,100,0,0
99446,-200,4,2,1,100,0,0
99874,-100,4,2,1,100,0,0
100560,-50,4,2,1,100,0,0
100817,-200,4,2,1,100,0,0
101074,-50,4,2,1,100,0,0
101417,-200,4,2,1,100,0,0
101760,-50,4,2,1,100,0,0
102188,-200,4,2,1,100,0,0
102617,-100,4,2,1,100,0,0
104674,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
104760,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
104846,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
104931,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
116417,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
116503,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
116588,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
116674,-50,4,2,1,100,0,1
116846,-200,4,2,1,100,0,1
142217,-50,4,2,1,100,0,0
142388,-200,4,2,1,100,0,0
142560,-50,4,2,1,100,0,0
142731,-200,4,2,1,100,0,0
142903,-100,4,2,1,100,0,0
148731,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
148817,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
148903,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
148988,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
149074,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
149160,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
149246,-100,4,2,1,100,0,0
180103,-50,4,2,1,100,0,0
180360,-200,4,2,1,100,0,0
180617,-50,4,2,1,100,0,0
180960,-200,4,2,1,100,0,0
181303,-50,4,2,1,100,0,0
181731,-200,4,2,1,100,0,0
182160,-100,4,2,1,100,0,0
182846,-100,4,2,1,100,0,0
183103,-200,4,2,1,100,0,0
183360,-50,4,2,1,100,0,0
183703,-200,4,2,1,100,0,0
184046,-50,4,2,1,100,0,0
184474,-200,4,2,1,100,0,0
184903,-100,4,2,1,100,0,0
186960,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
187046,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
187131,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
187217,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
196903,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
196988,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
197074,-50,4,2,1,100,0,1
197246,-200,4,2,1,100,0,1
197417,-50,4,2,1,100,0,1
197588,-200,4,2,1,100,0,1
197760,-50,4,2,1,100,0,1
197931,-200,4,2,1,100,0,1
198103,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
198188,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
198274,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
198360,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
198446,-100,4,2,1,100,0,1
198617,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
198703,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
198788,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
198874,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
198960,-50,4,2,1,100,0,1
199131,-200,4,2,1,100,0,1
269588,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
269674,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
269760,-50,4,2,1,100,0,1
269931,-200,4,2,1,100,0,1
270103,-50,4,2,1,100,0,1
270274,-200,4,2,1,100,0,1
270446,-50,4,2,1,100,0,1
270617,-200,4,2,1,100,0,1
270788,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
270874,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
270960,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
271046,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
271131,-100,4,2,1,100,0,1
271303,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
271388,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
271474,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,1
271560,-133.333333333333,4,2,1,100,0,1
271646,-50,4,2,1,100,0,1
271817,-200,4,2,1,100,0,1
302503,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
302588,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
302674,-50,4,2,1,100,0,0
302846,-200,4,2,1,100,0,0
303017,-50,4,2,1,100,0,0
303188,-200,4,2,1,100,0,0
303360,-50,4,2,1,100,0,0
303531,-200,4,2,1,100,0,0
303703,-100,4,2,1,100,0,0
309188,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
309274,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
309360,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
309446,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
309531,-66.6666666666667,4,2,1,100,0,0
309617,-133.333333333333,4,2,1,100,0,0
309703,-50,4,2,1,100,0,0
309874,-200,4,2,1,100,0,0
310046,-50,4,2,1,100,0,0
310217,-200,4,2,1,100,0,0
310388,-100,4,2,1,100,0,0

Maaf kalo terlambat (lebih dari jam 12 malam) :cry:

no problem

thx for mod
Image
User avatar
Rhythm Incarnate
701 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
mark for mod
Hi mas Frim o// sorry for delay
NM from queue
feel free to reject
bayangan

Sparkle!!
00:26:503 (26503|3) - move to col 3
00:38:417 (38417|3,38417|4,38503|1,38503|2,38588|4,38588|0,38674|2,38674|1,38760|3,38760|4) - hard for this, i think 1 note enough to cover the sound since low sound here imo, i think make it like this 01:00:960 - part n make different with clap sound like 00:39:017 (39017|4,39017|3) -
00:44:331 - no HS here ?
01:56:674 - add note like 00:56:331 - ??
03:27:531 - remove 1 short note, like before use triple
04:20:674 - like before use 4 notes for this sound 00:56:331 -
04:51:531 - 04:51:874 - 04:52:560 - double
04:54:617 - 04:55:303 - double
04:57:017 - 04:58:046 - 04:59:760 - 05:00:788 - double too
05:10:046 - same 00:56:331 -

okay idol ver :3
good luck >w<)b cyuu cyuu
User avatar
Rhythm Incarnate
1,008 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
Hi Frim, normal mod as requested.

1|2|3|4|5

Sparkle!!

That's all, good luck!
User avatar
Rhythm Incarnate
1,516 posts
Offline
Syadow- wrote:
mark for mod
Hi mas Frim o// sorry for delay
NM from queue
feel free to reject
bayangan

Sparkle!!
00:26:503 (26503|3) - move to col 3
00:38:417 (38417|3,38417|4,38503|1,38503|2,38588|4,38588|0,38674|2,38674|1,38760|3,38760|4) - hard for this, i think 1 note enough to cover the sound since low sound here imo, i think make it like this 01:00:960 - part n make different with clap sound like 00:39:017 (39017|4,39017|3) - i make it double cuz the prev. pattern is double too and the note that you refer is for synth. not drum
00:44:331 - no HS here ? hs is WIP
01:56:674 - add note like 00:56:331 - ?? dat for opening cuz is like start using a bang
03:27:531 - remove 1 short note, like before use triple
04:20:674 - like before use 4 notes for this sound 00:56:331 -
04:51:531 - 04:51:874 - 04:52:560 - double in this section i'm only focus on the synth
04:54:617 - 04:55:303 - double ^
04:57:017 - 04:58:046 - 04:59:760 - 05:00:788 - double too ^
05:10:046 - same 00:56:331 -

okay idol ver :3
good luck >w<)b cyuu cyuu

thanks for mod other fix
User avatar
Rhythm Incarnate
1,516 posts
Offline
Dellvangel wrote:
Hi Frim, normal mod as requested.

1|2|3|4|5

Sparkle!!

That's all, good luck!

thank you
sorry for the trouble, i'm randomly placing the note.

Image
User avatar
Star Shooter
225 posts
Offline
Earned 1 kudosu.
User avatar
Rhythm Incarnate
1,516 posts
Offline
Crusts wrote:
hai frim

col :1|2|3|4|5

arrgh
silau mz
00:11:160 (11160|3,11246|4,11331|3) - ini re-arrange gk enak trillnya http://puu.sh/sgumC/bc20546486.png kek gini aj ? fix with my own version
00:18:446 (18446|3,18446|4,18617|0,18617|1,18788|4,18788|3,18960|2,18960|1,19131|3,19131|4,19303|2,19303|1,19474|3,19474|4) - arrange kek 00:17:074 (17074|4,17074|3,17246|1,17246|2,17417|4,17417|3,17588|0,17588|1,17760|3,17760|2) - fix
01:02:846 - add note col 1 following synth. not drum
01:02:503 - ^ ^
01:41:074 (101074|2) - move ke 5 aj ? gk enak nih didepannya ad LN yg di col this following a pattern 01:40:560 (100560|2,100560|1,101760|4,101760|3) -
01:41:760 (101760|3) - ^ 1 keep
01:54:617 (114617|2,114788|2) - gk enak jack gini 01:54:788 (114788|2) - move ke 5 aj change with my own version.

gk banyak aku noob ka


GL :)

thank you for mod
Also please re- Download if you download it before 13/11/2016
added new hitsound

Image
This is a BSS beatmap submission. Click here to view full beatmap information.
Reply 46 posts jump | 1, 2, 3, 4  next

Users browsing this forum: None


Jump to: