This is a BSS beatmap submission. Click here to view full beatmap information.
User avatar
Rhythm Incarnate
765 posts
Offline
This beatmap was submitted using in-game submission on Wednesday, May 31, 2017 at 2:58:47 PM

Artist: Cita Citata
Title: Meriang (Speed Up Ver.)
Tags: indonesia indonesian dangdut koplo cut short version Surono Genocide PatZar
BPM: 170
Filesize: 2444kb
Play Time: 01:23
Difficulties Available:

Download: Cita Citata - Meriang (Speed Up Ver.)
Information: Scores/Beatmap Listing
---------------
Image

Changed mp3 on 24th February 2016. Please Re-DL if you download before it

mp3 (neater than mine) by Fort

Guest Diffs
Taiko

Image Sur's Oni by Surono
Image Gen's Muzukashii by PatZar

osu!mania

Image 4k Mania Diffs by Rizqy (Deleted because he asked me to do)
Image 7k Mania Diff by Shinzo- (Not Submitted)

osu!standard

Image Greget by Fort
Image Gila by Fort
Image Sulit by Fort
Image Biasa by Fort
DL this if you want std mapset too.


...
Image
Last edited by Nishizumi on , edited 101 times in total.
User avatar
Beatmap Nominator
6,869 posts
Offline
No kudosu yet.
Image

KWOKWOKWOKWOWKOWKOWkoKWOkwoKWOkowKOK TOBAtt kWKwk kelakuan, pengen bahagia ya gini KWkwk CECETE CCT CACAds bye want aja KWkw

cari BG kok bingung, erohge atau hentoy. cufu pake BG ini aja cecedes

BG Recommended, please click if you interested this grill

coeg mas, Timingnya udah pas ini ga usah diubah2 ::::VVVVVV bansad, gw cuma muter2, Buat Ketan Sama Ona nih ahhhh :V :U

Image
Last edited by Surono on , edited 1 time in total.
User avatar
Rhythm Incarnate
2,534 posts
Offline
No kudosu yet.
User avatar
Beatmap Nominator
6,869 posts
Offline
No kudosu yet.
Kantan
Oni

Kantan gitu karna bpm nyahh kek gitu.. good ga? biar futsuu bisa spam 1/1 triplet or dan kawan kawan, kalau Oni ya seperti biasa.. drum gw kudu 1st priority, baru gw mix atau variety si nada2 :U

BG (tapi ini entah qualitynya gimana, coba situ improve di editing atau cari di google dgn ukuran lain, pokoknya ni gambar cocok.. meriang :U)
Image

Source: anime yuri yurih gurih... :U jeruks makans jeruks


jangan lupa preview sama widescreen, GLuck!
User avatar
Rhythm Incarnate
765 posts
Offline
Surono wrote:
Kantan
Oni

Kantan gitu karna bpm nyahh kek gitu.. good ga? biar futsuu bisa spam 1/1 triplet or dan kawan kawan, kalau Oni ya seperti biasa.. drum gw kudu 1st priority, baru gw mix atau variety si nada2 :U

BG (tapi ini entah qualitynya gimana, coba situ improve di editing atau cari di google dgn ukuran lain, pokoknya ni gambar cocok.. meriang :U)
Image

Source: anime yuri yurih gurih... :U jeruks makans jeruks


jangan lupa preview sama widescreen, GLuck!


cecet ah BGnya :v
thanks anyway
User avatar
Beatmap Nominator
1,084 posts
Offline
No kudosu yet.
User avatar
Rhythm Incarnate
765 posts
Offline
Volta wrote:
meriang
Image


lol kenapa jadi animu lagi demam
but added into my list
User avatar
Rhythm Incarnate
2,534 posts
Offline
No kudosu yet.
jadi gw ngemap apa ini coeg?
User avatar
Rhythm Incarnate
765 posts
Offline
PatZar wrote:
jadi gw ngemap apa ini coeg?

futsuu aja dah, tapi terserah lu mau futsuu atau muzu
User avatar
Beatmap Nominator
6,869 posts
Offline
No kudosu yet.
ccd bg meriang semuah, bagyus yg di pm gw :U ew pasang semua adja

patrik cecete. tobat, tolong bantu.
User avatar
Tempo Trainee
12 posts
Offline
No kudosu yet.
bg meriang
Image
or
Image
or
Image
User avatar
Rhythm Incarnate
1,644 posts
Offline
No kudosu yet.
Image
AWKWKWK ANJEG . . . DAPAT KADAS
User avatar
Beatmap Nominator
6,869 posts
Offline
No kudosu yet.
BG ke 1 best yan, anti webos. tapi mending animus karnas inis speeds up ver.s otje

dasar map/lagu/bg/something/etc memeS eeeeewwwwwww, patrik dapat kadas sangat berokah bin jedddahc
User avatar
Rhythm Incarnate
2,534 posts
Offline
No kudosu yet.
THE BEST BG YANG 1 WKAWKKWKAW
User avatar
Rhythm Incarnate
1,794 posts
Offline
No kudosu yet.
Anjeg lol astaga

Pict 1 plz

*brb ngakak dulu
This is a BSS beatmap submission. Click here to view full beatmap information.
Reply 202 posts jump | 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  next

Users browsing this forum: None


Jump to: