|
|
![]() Chat Moderator 1,798 posts |
![]() Combo Commander 377 posts |
![]() Rhythm Rookie 2 posts |
![]() Combo Commander 377 posts |
![]() Combo Commander 414 posts |
Aktualizacja Regulaminu oraz więcej informacji - Czytać pierwszy post w temacie!
Z mojej strony dodam, że nie musicie wchodzić na ventrillo tylko wtedy kiedy gracie w osu!. Kanałów jest pod dostatkiem i zawsze można sobie pogadać zamiast gnić na skypie. Na chwilę obecną wygląda to tak: SPOILER (click to toggle) Co do sprowadzania innych osób - nie przesadzać, slotów jest tylko 20. I jeszcze jedna mała rzecz, jeśli ktoś akurat chce słyszeć czy ktoś wbił/wyszedł z venta lub czy przypadkiem nas nie wywaliło z serwa (no i musi lubić pana Microsoft Sama) to wystarczy w zakładce Events ustawić opcje w taki sposób: SPOILER (click to toggle) Zapraszamy ![]() |
![]() Chat Moderator 1,798 posts |
W związku z tymczasowym problemem z pingami sięgającymi progu 5k+ postanowiłem przenieść serwer w inne miejsce (z Poznania do Warszawy). Niestety na razie nie pomogło to w ogóle, ponieważ svoice.pl ma na swojej stronie skrypty, które można o kant dupy sobie rozbić. Mówiąc inaczej, serwer jest obecnie offline i nijak odpalić się nie da. Dam Wam znać jak wszystko znowu będzie śmigać.
Istnieje możliwość powrotu serwa do Poznania, jeśli z obecnej decyzji nic nie wyjdzie. Wpierw jednak poślę maila do ich supportu technicznego, bo obecna sytuacja nawet mnie nie drażni. Wkurwia. Edit: Jak widać po moim podpisie i po op, bannery też nie działają poprawnie. Żenada. Edit2: Tymczasowy serwer, na którym można posiedzieć w oczekiwaniu na up naszego, IP:94.23.94.135 Port:40163, dzięki jakbu za namiary. Edit3: Znowu online! Nowy adres to v1 (zamiast v3). Mam nadzieję, że już będzie wszystko działać bezproblemowo, bo jak dalej będą takie afery, to pomyślimy najwyżej o zmianie hosta na coś lepszego. |
![]() Rhythm Incarnate 1,259 posts ![]() |
![]() Rhythm Incarnate 648 posts |
![]() Slider Savant 86 posts |
![]() Combo Commander 414 posts |
Yurisia wrote: Komu skacze, temu skacze ;f (still better than shit skype) LoL źle wpływa na rEda ludzi. ![]() |
|
Tempo Trainee 5 posts |
![]() Combo Commander 274 posts |
| Users browsing this forum: None |

Sam postaram się być tam dosyć często. Jak się postaracie to może nawet jakieś imprezy czy konkursy z herbatą i ciastkami w rolach głównych się zorganizuje~~