Chat Moderator
1,798 posts
Po małej obsuwie wracamy online! :)
Dzięki uprzejmości klubka znowu mamy swój kącik rozmów, thx!
Pierwszy post zaktualizowany, namiary to:

v3.svoice.pl
6311

Zapraszamy!
Image
#polish watchman
Combo Commander
377 posts
To teraz robicie ściepkę na nowe mikro dla mnie i wbijam do Was :D
Image
Combo Commander
414 posts
Yar!
Wziąłem się w garść i postanowiłem przejąć tą sprawę, razem z pomocą gałkana dostarczamy wam server vetrilo 2.1 na kolejny rok z 20 slotami. Panowie korzystajcie ile chcecie, a musicie trochę rozruszać serwer, aby stale na nim się coś działo :P Sam postaram się być tam dosyć często. Jak się postaracie to może nawet jakieś imprezy czy konkursy z herbatą i ciastkami w rolach głównych się zorganizuje~~

W razie jakiś pytań czy problemów odnośnie serva zgłaszać się do mnie lub gałkana (najlepiej na xfire).

Jeszcze raz zapraszamy! Oto aktualny banerek z serva (a nawet 2):

Image
Image

btw, ryo czy ktoś, może przesunąć topic do ogłoszeń, żeby był bardziej widoczny dla wszystkich?

btw2, gałkan upnij pierwszy post porządnie więcej infa, dodaj również banerki
Chat Moderator
1,798 posts
Up ;)

Do wszystkich z Windows 7, którzy mają problem z lagami (czyt. długo nic, a potem nagły potok słów przez dobre kilka sekund) - zaraz jak odpalicie vt (przy każdorazowym uruchomieniu), ustawcie priorytet w menadżerze procesów na czas rzeczywisty. Powinno pomóc. Dzięki lovu za info ;-)

No i jak zwykle zapraszamy wszystkich tych, którzy do nas jeszcze nie zawitali :)
Image
#polish watchman
Rhythm Rookie
2 posts
A zainstalowałam sobie :D I zawitam niedlugo.
Combo Commander
377 posts
Serio, w uj ludzi na vencie D:
Image
Combo Commander
414 posts
Aktualizacja Regulaminu oraz więcej informacji - Czytać pierwszy post w temacie!

Z mojej strony dodam, że nie musicie wchodzić na ventrillo tylko wtedy kiedy gracie w osu!. Kanałów jest pod dostatkiem i zawsze można sobie pogadać zamiast gnić na skypie. Na chwilę obecną wygląda to tak:
SPOILER (click to toggle)
Image

Co do sprowadzania innych osób - nie przesadzać, slotów jest tylko 20.

I jeszcze jedna mała rzecz, jeśli ktoś akurat chce słyszeć czy ktoś wbił/wyszedł z venta lub czy przypadkiem nas nie wywaliło z serwa (no i musi lubić pana Microsoft Sama) to wystarczy w zakładce Events ustawić opcje w taki sposób:
SPOILER (click to toggle)
Image

Zapraszamy ;)
Chat Moderator
1,798 posts
W związku z tymczasowym problemem z pingami sięgającymi progu 5k+ postanowiłem przenieść serwer w inne miejsce (z Poznania do Warszawy). Niestety na razie nie pomogło to w ogóle, ponieważ svoice.pl ma na swojej stronie skrypty, które można o kant dupy sobie rozbić. Mówiąc inaczej, serwer jest obecnie offline i nijak odpalić się nie da. Dam Wam znać jak wszystko znowu będzie śmigać.

Istnieje możliwość powrotu serwa do Poznania, jeśli z obecnej decyzji nic nie wyjdzie. Wpierw jednak poślę maila do ich supportu technicznego, bo obecna sytuacja nawet mnie nie drażni. Wkurwia.

Edit: Jak widać po moim podpisie i po op, bannery też nie działają poprawnie. Żenada.
Edit2: Tymczasowy serwer, na którym można posiedzieć w oczekiwaniu na up naszego, IP:94.23.94.135 Port:40163, dzięki jakbu za namiary.
Edit3: Znowu online! Nowy adres to v1 (zamiast v3). Mam nadzieję, że już będzie wszystko działać bezproblemowo, bo jak dalej będą takie afery, to pomyślimy najwyżej o zmianie hosta na coś lepszego.
Image
#polish watchman
Combo Commander
414 posts
Przedłużyłem serwer o kolejne 6 miesięcy. Ilość slotów zostaje taka sama - 20.
"Serwer wygasa za :202 (dni)" czyli jakoś początek grudnia, trza będzie się zastanowić co dalej. Póki co korzystajcie ile chcecie ;)
Nie wiem jaki serwer głosowy chcielibyście potem, czy to nadal vent, czy ts czy może mumble.. i tak sporo osób nie wchodzi nawet na serwer (albo nawet nie wiedzą, że istnieje) więc bardziej tu zależy od stałych bywalców.
Rhythm Incarnate
1,259 posts
Nie wchodze bo slowotok mnie boli :c
Rhythm Incarnate
648 posts
Ja uzywaju skypa ,przyjacielu.
Image
Slider Savant
86 posts
Combo Commander
414 posts
Yurisia wrote:

Komu skacze, temu skacze ;f
(still better than shit skype)

LoL źle wpływa na rEda ludzi.
Image
Tempo Trainee
5 posts
A co powiecie na na serwer Teamspeak 3?
Moge postawić jakieś 200-300 slotów na vps:)
Combo Commander
274 posts
Tak TS dobry bo co wchodzę na VT to ping sporaśny. ;_;
Image
Locked 64 posts jump | prev  1, 2, 3, 4, 5  next

Users browsing this forum: None

Jump to: