Slider Savant
98 posts
Jak wszędzie to wszędzie, zawsze jest taki temat, dajemy nasze zdjęcia, ja zaczne i myślę, że się rozkręci ; D i tak na naszej klasie dużo ludzi widzieliśmy
Image
tylko dawajcie miniaturki, bo strasznie źle się ogląda takie wielkie zdjęcia na 1 stronie.
Image
Slider Savant
98 posts
wrzućcie coś, bo wyjde na idiote ; D
Image
Chat Moderator
787 posts
No to ja wrzuce biszkoptowe dziecko jakim byłem ~5 lat temu XD

Image

+ znany już części ludzi Garlic Priest D:

Image

Blah tylko się ze mnie nie śmiejcie :<
4 years and still not bored - gj osu!
Combo Commander
475 posts
EDIT:

Tu byu nieogolony Lef. Ale zniq. Mahou.
Last edited by Lef on , edited 4 times in total.
Combo Commander
271 posts
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Chat Moderator
787 posts
Swistak ty jestes UFO! Ja myslalem, ze te teleturnieje to tylko dla wygranych z czipsów są XD

BTW: Poradnie psychologiczne kłamią, kiedyś musiałem iść do takiej, żeby mieć dodatkowy tok nauczania matmy (za dobry byłem w gimnazjum XD) i zrobili mi test na inteligencje... nie pamietam dobrze ale miałem chyba 150+ IQ.... żal... oni kłamiom ;<
4 years and still not bored - gj osu!
Rhythm Incarnate
641 posts
kill
Last edited by SteRRuM on , edited 1 time in total.
Combo Commander
271 posts
Ryohan wrote:
Swistak ty jestes UFO! Ja myslalem, ze te teleturnieje to tylko dla wygranych z czipsów są XD

BTW: Poradnie psychologiczne kłamią, kiedyś musiałem iść do takiej, żeby mieć dodatkowy tok nauczania matmy (za dobry byłem w gimnazjum XD) i zrobili mi test na inteligencje... nie pamietam dobrze ale miałem chyba 150+ IQ.... żal... oni kłamiom ;<

Gz to nawet lepiej niż ja :D. Ja byłem na teście robionym pzez MENSĘ, czyli stowarzyszenie skupiające ludzi zaliczających się do górnych 2% społeczenstwa i wyszło mi 148, czyli akurat na samej granicy, aby się dostać do MENSY :). I tak nie zlozyłem papierów :P.
Combo Commander
475 posts
SteRRuM wrote:
zrobiłem przed chwilą i seriously jakoś dziwnie wyszedłem :cry:

Yay, SteRRuŚ taki słodziudki :) Nie, no joke ;P Spodziewałem się "koksóf" pokroju Niedzwiedza (w sensie że ~mój wzrost, zarost, itp.). Ale fajnie jest znać wygląd ludzi z którymi się gra :D
Slider Savant
98 posts
SeymourLyon wrote:
SteRRuM wrote:
zrobiłem przed chwilą i seriously jakoś dziwnie wyszedłem :cry:

Yay, SteRRuŚ taki słodziudki :) Nie, no joke ;P Spodziewałem się "koksóf" pokroju Niedzwiedza (w sensie że ~mój wzrost, zarost, itp.). Ale fajnie jest znać wygląd ludzi z którymi się gra :D

szczerze powiem, że do niedawna wierzyłem, że sterrum ma z 18/19 lat, swistak grubo ponad tyle, jest jeszcze kilka takich osób ; D
Image
Rhythm Incarnate
641 posts
Rhythm Incarnate
729 posts
SeymourLyon wrote:
Spodziewałem się "koksóf" pokroju Niedzwiedza (w sensie że ~mój wzrost, zarost, itp.).

taka zarośnięta małpa to nie jestem DDD: xD
a nom,sellek nie wygląda na swój wiek D: lol
Rhythm Incarnate
641 posts
niedzwiedz1124 wrote:
sellek nie wygląda na swój wiek

Przepraszam, że zawiodłem :P
Slider Savant
98 posts
This map has been deleted on the request of its creator. It is no longer available.
Image
Combo Commander
271 posts
Zarówno ja jak i Sterrum mamy w swoim profilu wiek :).
Reply 797 posts jump | 1, 2, 3, 4, 5 ... 54  next

Users browsing this forum: tomusi

Jump to: