Cymbal Sounder
43 posts
Toti playerii romani sa se prezinte aici;)
Last edited by silitradragos on , edited 2 times in total.
Just Go After The Rhythm ;3
Rhythm Incarnate
1,210 posts
Wow! eşti tare :D
Salut, ma cheamă Tony, am 18 ani şi sunt din Bihor, Beiuş. Mă joc osu! de un an şi jumătate! Îmi place să fac mape şi să modez! Deşi sunt un pic cam dificil, pot să îţi răspund la întrebări cam răstit! aaanyways mă bucur că ai făcut un topic pentru români şi eu îl văd după 7 luni lol XD
Image

Image

Image

Image
Beat Clicker
74 posts
Shalou! ma cheama Florian sunt din Bihor am 17 ani si studiez in Beius la aceasi scoala cu ala de mai de sus.
Joc osu de un an si il joc din placere, am avut primul account florianu dar a fost banat, pe acesta joc din vara.
Nu am rabdare cu mapatu desi mie plin cimitiru de mape, de jucat joc cu mouse+tastatura sau numa mouse cand mie lene
si nici nu prea fregventez multiplayer-ul ca numi place.
Rhythm Rookie
3 posts
Salut, ma cheama Alin sunt din Focsani , Vrancea am 15 ani . Ma joc osu de un an! Imi place foarte mult sa intru in top 40 la mape. Sunt interesat in break dance.Ce imi place cel mai mult sa fac lumea sa rada in special pe CUTLoveRx.Si cam asta sunt eu .
aceking98[color=#BF40FF][/color]
Rhythm Incarnate
1,210 posts
ce bazati suntem noi! descoperim topicu dupa juma de an =)) apropo, andreea nu a aparut :))
Image

Image

Image

Image
Beat Clicker
74 posts
7 luni /:), lol. Alinu stii brakedance?
Rhythm Incarnate
1,210 posts
se face ca stie =))
Image

Image

Image

Image
Cymbal Sounder
43 posts
Bun venit tuturor! xD pare rău că nu am răspuns dar am uitat complet de postul ăsta. :D
Cymbal Sounder
43 posts
Unde e Andreea???
Rhythm Incarnate
1,210 posts
Ne-a părăsit =)) Amin! ar trebui să-i zic şi ei de topic...
Image

Image

Image

Image
Tempo Trainee
12 posts
Mersi, Tony, că mi-ai arătat topic-ul. XD Hai să mă prezint și eu. XD Sunt Andreea, din București. Joc osu de prin aprilie 2011. Data viitoare când mai încerc să mapez ceva, jur că nu-l mai întreb nimic pe Tony. :-j Mă, oricât de enervant ai fi, tot mă înțeleg cu tine... Din păcate.. XD :P
Image
Rhythm Incarnate
1,210 posts
CUTLoveRx wrote:
Mersi, Tony, că mi-ai arătat topic-ul. XD Hai să mă prezint și eu. XD Sunt Andreea, din București. Joc osu de prin aprilie 2011. Data viitoare când mai încerc să mapez ceva, jur că nu-l mai întreb nimic pe Tony. :-j Mă, oricât de enervant ai fi, tot mă înțeleg cu tine... Din păcate.. XD :P

Huh? Mă. Am reuşit să îl învăţ pe silitradragos! verifică şi tu mapa lui că arată mai bine acum :))
Image

Image

Image

Image
Tempo Trainee
12 posts
Tony wrote:
CUTLoveRx wrote:

Huh? Mă. Am reuşit să îl învăţ pe silitradragos! verifică şi tu mapa lui că arată mai bine acum :))

Tot nu te mai rog ever. XD
Image
Rhythm Rookie
1 posts
Salut!!! Flavius,17 ani acum in februarie,Constanta :P
Tempo Trainee
12 posts
SynbioS wrote:
Salut!!! Flavius,17 ani acum in februarie,Constanta :P

Hahah. Mai scurt nu puteai. XD
Image
Reply 639 posts jump | 1, 2, 3, 4, 5 ... 43  next