Slider Savant
100 posts
Püre Force desem sana bence konu açılmış sayılır .d.d.d.d
Image
Rhythm Incarnate
2,326 posts
Baltalamaktadır, babycakes hey, ben kayboldum, nerede ben? Hiçbir fikrim yok nerede ben ya ben nasıl burada, beni yönünde işaret edebilir cehennem? Ayrıca, güzel ellerin.

... (click to toggle)
Oh ve animask merhaba diyor. Şimdi o ne dick, hi söylemiyorum söylüyor. "Sen sadece seni değil söylüyorum? Ben aslında tamam. Bilmiyorum, Bilmiyorum ne ona söylemek için, ben onu sevmiyorum, o vardır, bunu düşünmemiştim her şeyi yazmakta olduğunuz o bir insan değil çünkü kocaman gözleri ve onu göğüsler beni korkutmak, eh o "gerçekten bir penise sahip olamaz neden, onun var" gerçekten mi? ""Şaka yapıyor olmalısın." "yazın öğrenmek"

~animask

Ayrıca o kadar çok seni tahıl seviyorum ama daha ben Türkçe seviyorum ve biz de sizin için harika sanat takdir göstermek için bir tekne gibi bizim fantastik boya yerine bir şey zevk olmak için güzel bir boya şey çekti ve merhaba Türkçe seviyorum .

Sevgiyle ~ Vext, animask.

TURKICHAY! <3 (click to toggle)
Image
Slider Savant
91 posts
Sevgili Vext.
Türkçe yerine İngilizce yazsaydın, belki daha iyi anlayabilirdik *-*
Thanks.
imza.avi
Beat Clicker
68 posts
Ecnebi Türkçe konuşuyor dedi geldik ( Pırak sağolsun)

Soruyorum arkadaşlarım; kimdir bu arkadaş? Saygılar sevgiler.

O değil, ben osu!yu galiba tekrar bıraktım. İyice gir çık yaptım ceyran yaptı. Olmadı hiç.

Abi adam kasmış bide resim falan. İbretlik.
dici apo in da havs c:
Longest article i've ever had: link
Rhythm Incarnate
2,695 posts
Okay, use Google Translate for this Vext. Okay you like Turkish.

Çizim için çok teşekkürler, çok güzel olmuş. Baltayla vurmayı denedim, daha güzel oldu. Umarım animask iyi bir ev arkadaşıdır >.<

Wee, I am trying to make Google Translate understand but it is impossible it seems. Anyways I am using English just for you then. I tried hitting on that drawing with a hammer, it worked very well. Also thanks animask, how are you guys doing in same house?
Image
Rhythm Incarnate
2,326 posts
<3 I totally understood it in turkichay without google~.

Also Ben waffle seviyorum.
Rhythm Incarnate
2,695 posts
Kim waffle sevmez ki? /o/

Also i should finish that drawing one day. I mean you riding stuff.
Image
Rhythm Incarnate
2,326 posts
Muhtemelen Avustralyalılar.

Yes, draw quickly! I crave it, and the way you phrase it sounds pretty kinky~.
Cymbal Sounder
49 posts
Herkese merhaba ^^
ラクトガール ~ 少女密室
Image
Rhythm Incarnate
2,695 posts
Slider Savant
100 posts
hello tu evri van :P
Image
Slider Savant
80 posts
Kendimi tanıtmamışım. Ben Anıl.
21 yaş, kalbimin çiçeğini adana'dan getirdim, almaz mısın?
*kıps*
Image
Rhythm Incarnate
2,695 posts
Her şey mi canım seks.
Image
Slider Savant
103 posts
Shadowa wrote:
Ben Güneş Büyükgönenç. 98 doğumluyum. Standart oyuncusuyum. Tablet kullanıcısıyım. Teker teker cümleyi kurmayı sevmem ama ironi oluo biraz :D. Her neyse yalnız başıma hiçbirşey yapmayı sevmem bu yüzden oyunda beni bulun benle konuşun gırgır yapalım multi player yapalım hepinizi bi güzel yeneyim xD ex.. İstanbul, Ataşehirde oturuorum sakın ziyarete gelmeyin, evde beyzbol sopası var ^^. Bu arada bana Shadowa yazmak zor falan geliosa ya da istemiosanız slifer, slif veya lan diebilirsiniz :D. Boyamak istediğiniz skin resmi varsa ve programınız yok veya olup ta kullanmayı bilmiosanız size yardımcı olabilirim. Ayrıca oyunu bırakanlar, bırakmayı düşünenler eğer bunlları okuyosanız DURUNDURDUĞUNUZ YERDE ZATEN OYUNCU AZ KIRARIM KOLUNUZU BACAĞINIZI :D.

Not: Pure Force oyuna birsüre girmediği için eskisi gibi oynayamıyor yani en iyi benim, o rezil askjashasg :D. 1.yim lan kime ne :D.

çükünü keserim la
Image
Image
Image
Cymbal Sounder
41 posts
Reply 76 posts jump | prev  1, 2, 3, 4, 5, 6  next

Users browsing this forum: None

Jump to: