|
|
![]() Slider Savant 100 posts ![]() |
![]() Rhythm Incarnate 2,326 posts ![]() |
Baltalamaktadır, babycakes hey, ben kayboldum, nerede ben? Hiçbir fikrim yok nerede ben ya ben nasıl burada, beni yönünde işaret edebilir cehennem? Ayrıca, güzel ellerin.
... (click to toggle) Oh ve animask merhaba diyor. Şimdi o ne dick, hi söylemiyorum söylüyor. "Sen sadece seni değil söylüyorum? Ben aslında tamam. Bilmiyorum, Bilmiyorum ne ona söylemek için, ben onu sevmiyorum, o vardır, bunu düşünmemiştim her şeyi yazmakta olduğunuz o bir insan değil çünkü kocaman gözleri ve onu göğüsler beni korkutmak, eh o "gerçekten bir penise sahip olamaz neden, onun var" gerçekten mi? ""Şaka yapıyor olmalısın." "yazın öğrenmek" ~animask Ayrıca o kadar çok seni tahıl seviyorum ama daha ben Türkçe seviyorum ve biz de sizin için harika sanat takdir göstermek için bir tekne gibi bizim fantastik boya yerine bir şey zevk olmak için güzel bir boya şey çekti ve merhaba Türkçe seviyorum . Sevgiyle ~ Vext, animask. TURKICHAY! <3 (click to toggle) ![]() |
![]() Slider Savant 91 posts |
![]() Beat Clicker 68 posts |
Ecnebi Türkçe konuşuyor dedi geldik ( Pırak sağolsun)
Soruyorum arkadaşlarım; kimdir bu arkadaş? Saygılar sevgiler. O değil, ben osu!yu galiba tekrar bıraktım. İyice gir çık yaptım ceyran yaptı. Olmadı hiç. Abi adam kasmış bide resim falan. İbretlik. dici apo in da havs c:
Longest article i've ever had: link |
![]() Rhythm Incarnate 2,695 posts ![]() |
![]() Cymbal Sounder 49 posts |
![]() Slider Savant 100 posts ![]() |
![]() Slider Savant 80 posts |
![]() Cymbal Sounder 41 posts |
| Users browsing this forum: None |

. Her neyse yalnız başıma hiçbirşey yapmayı sevmem bu yüzden oyunda beni bulun benle konuşun gırgır yapalım multi player yapalım hepinizi bi güzel yeneyim xD ex.. İstanbul, Ataşehirde oturuorum sakın ziyarete gelmeyin, evde beyzbol sopası var ^^. Bu arada bana Shadowa yazmak zor falan geliosa ya da istemiosanız slifer, slif veya lan diebilirsiniz