844 posts jump | prev  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 57  next
Combo Commander
282 posts
Namiszon wrote:
cześć wszystkim, po długim czasie zdecydowałam się zacząć grać w osu, dopiero zaczynam. poza internetem interesuje się bronią palną i owadami. nie jestem towarzyską osobą mimo to staram się być miła w kontaktach z innymi ludźmi. mam nadzieję, że się polubimy.

Pierwsze skojarzenie - Caitlyn z League of Legends.. Ale okej, moja psychika już dawno siada xD.

Witam i życzę miłej gry ;)
~Taiko Player~
Image
Rhythm Rookie
4 posts
Jestem na osu! tak długo, a zapomniałam się przywitać... Jaki fail ;x

Witam wszystkich! Jestem Patrycja, mam 15 lat. Lubię anime, muzykę azjatycką (a od niedawna napaliłam się na k-pop *0*), rysowanie, mangi... Osu znalazłam przypadkowo i wciągnęło mnie do teraz. No i to chyba tyle ^^''
Combo Commander
274 posts
Rhythm Rookie
4 posts
Advantan_96 wrote:
Witaj Pati.

Wybacz, ale nie lubię jak ktoś zdrabnia moje imię. Ogólnie nie lubię swojego imienia. Ale jakoś przeboleje. :3
Combo Commander
274 posts
Ładne imię, nikt nie lubi swoich imion? ;_;
Image
Cymbal Sounder
37 posts
Etto... Dzień Dobry? :3
Rhythm Rookie
4 posts
Advantan_96 wrote:

Zawsze tak jest ^^
Niebieski Arbuz wrote:

A dobry, dobry :D
Tempo Trainee
10 posts
Witam wszystkich nowych :3

Norellia wrote:
Advantan_96 wrote:

Zawsze tak jest ^^

No nie zawsze, bo mi się akurat swoje imię podoba XD
Combo Commander
274 posts
^ Wyjątkowa. *^*

Dzień dobry Niebieski
Image
Combo Commander
377 posts
Niebieski Arbuz wrote:

No cześć słodziak :3
Image
Rhythm Rookie
1 posts
Jo.

Jestem Dominik, mam 14 lat. Interesuję się dziewczynami ( lol ), pogram oczywiście w nogę czy siatkę, ale...
Uwielbiam pierogi, ruskie i z kapustą i grzybami, jeszcze jak babcia robi. mmm . <3
Gram po trochu w ctb, cod bo, lol i to wszystko, a baardzo lubie anime. xD
Last edited by boostspeed on , edited 1 time in total.
Combo Commander
274 posts
Witaj Dominiku.
Image
Rhythm Rookie
2 posts
Cześć, jestem Tomek, mam 14 lat, i w końcu znalazłem forum. c: W osu gram od dawna, co nie zmienia faktu, że lamię. Lubię czytać mangi, raz kiedyś obejrzeć anime. Gustuję w metalu, rocku, ostatnio nieco jazzu oraz swingu. W wolnych chwilach czytam #polish, obijam się lub gram na gitarze. D: Mam nadzieję, że będzie mi miło tutaj postować, pozdrawiam.

@down
Zrobione c:
Last edited by tomelok on , edited 1 time in total.
Combo Commander
282 posts
tomelok wrote:
Cześć, jestem Tomek, mam 14 lat, i w końcu znalazłem forum. c: W osu gram od dawna, co nie zmienia faktu, że lamię. Lubię czytać mangi, raz kiedyś obejrzeć anime. Gustuję w metalu, rocku, ostatnio nieco jazzu oraz swingu. W wolnych chwilach czytam #polish, obijam się lub gram na gitarze. D: Mam nadzieję, że będzie mi miło tutaj postować, pozdrawiam.

Witaj. Wiem, że to trochę niezbyt w moim stylu, ale chciałbym Ci przekazać garstkę wiedzy na temat interpunkcji. Proszę - używaj spacji za przecinkami, kiedy je stawiasz ponieważ tekst jest nieczytelny. I razi w oczy co bardziej uczulonych :). Poza tym miło poznać i życzę mile spędzonego czasu przy osu! :)
~Taiko Player~
Image
Star Shooter
247 posts
cześć, jestem katsu i lubię koty.
Image
Reply 844 posts jump | prev  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 57  next

Users browsing this forum: None

Jump to: