Star Shooter
239 posts
Petya wrote:
A félrevezető címnél az a jobb amikor nem is a szám címét írja oda a beatmap készítője.

Főleg Touhou számoknál vettem ezt észre:

osuban: 3L - Extend Ash ~ Hourai Victim, igazi cím: SYNC.ART'S feat. 3L - Ginnomeguri

Ez még talán a tűrhetőbb kategória, legalább tudod minek a remixe. Habár az, hogy a fél előadót lehagyta, az kevésbé jó.
Rhythm Incarnate
1,576 posts
Arra a mapre mindig is azt hittem amikor a címére ránéztem, hogy 3L, de amikor meghallgattam rájöttem, hogy rohadtul nem csak az. köcsög mapper. o.o
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Cymbal Sounder
47 posts
Tudok még pár jó példát:

osu cím: _yoc - Crescendo, valódi cím: Riverside feat. Sara Matsumoto - Crescendo (_yoc a zeneszerző neve)

osu cím: kaztora, eba, Misaki Nakajima - Messiah, valódi cím: Liz Triangle feat. Lily-an - Messiah (Itt is a Liz Triangle mindhárom zeneszerzője oda van írva csak az énekes maradt ki)
Image Image
Rhythm Incarnate
1,576 posts
Petya wrote:
osu cím: kaztora, eba, Misaki Nakajima - Messiah, valódi cím: Liz Triangle feat. Lily-an - Messiah (Itt is a Liz Triangle mindhárom zeneszerzője oda van írva csak az énekes maradt ki)

Ez lol. :D
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Star Shooter
239 posts
Petya, a Touhou zene szakértő. \:D/
Beat Clicker
66 posts
Norbi wrote:
Nice one, Mei-chan. Látom nagyon próbáltál auto lazán játszani. :D Amúgy a szám címét nem értem, Ritsu nem is énekel benne, dob is alig van. XD

Köszi :D Auto lazán? Azmiaz?
Star Shooter
239 posts
Hát, nézz meg egy auto mod playt, és látni fogod, hogy milyen laza lassan megy a következő hitcirle-höz. :D
Rhythm Incarnate
1,576 posts
Nem éppen pro teljesítmény, mert 9 miss, de legalább S lett.
... (click to toggle)
Image

EDIT: Mivel nem akarok dupla postot, ideteszem.
Nagy szerencsém volt, mert 2.-ra lett ez, de ha nem is lett volna fc, akkor is addig próbáltam volna, míg nem lesz az. Nekem a Lily számok a kedvenceim közé tartoznak.
... (click to toggle)
Image
Image
Image
Beat Clicker
66 posts
Megint megdöntöttem a Ranked Rekordomat :D
Rhythm Incarnate
1,576 posts
Ez egy új rekord ezen a lehetetlen mapen.
... (click to toggle)
Image

Mivel valószínűleg senkinek nincs meg ez a diff, ezért mellékelem azt is. Meg lehet nézni, hogy mért is mondom lehetetlennek a mapet. :D
http://www.mediafire.com/?s36hxhzymy92aw1
Image
Image
Beat Clicker
66 posts
Már napokkal ezelőtt feltettem YT-re, csak elfelejtettem ide kitenni :D Ezen a mapen teszteltem elsőnek az uj billt :D

Slider Savant
83 posts
Meiton: nice! használd is ki az új billentyűzetet, elég gyilkosak voltak ezek a streamek. :D

Gondoltam összedobok én is egy valós felvétel + játékfelvétel videót, szerintem nem lett túl rossz. Igaz, ez bőven nem a legjobb teljesítményem ezen a mapen de ez úgyis just for fun volt. :D

Chat Moderator
458 posts
Hadron wrote:
Meiton: nice! használd is ki az új billentyűzetet, elég gyilkosak voltak ezek a streamek. :D

Gondoltam összedobok én is egy valós felvétel + játékfelvétel videót, szerintem nem lett túl rossz. Igaz, ez bőven nem a legjobb teljesítményem ezen a mapen de ez úgyis just for fun volt. :D

hát ez úgy nézettt ki, mintha nagyon könnyen menne, erőfeszítés nélkül xD de am legtöbbször csak egy ujjal nyomogatod a billentyűzetet? és csak néha kettővel?
I give free mod~
Rhythm Incarnate
1,576 posts
Mint a legtöbb pro. Szinte mindenki egy ujjazza a mapeket akit ismerek. o.o
Image
Image
Star Shooter
239 posts
Ez után szívesen végigmennék a Firce777's Taikón, de nem tudom passelni, szóval tök mindegy. XD Amúgy szép volt Hadron.

Egy ujjazni? Én még a lassú mapeknél is váltom az ujjaimat standardban. (Ja, taiko hatása. lol)
Reply 70 posts jump | prev  1, 2, 3, 4, 5  next

Users browsing this forum: None

Jump to: