Chat Moderator
787 posts
Na swoim kompie w gierkę Overboard!, a tak to chyba jakieś gierki na Amigę typu Diuna, jakis Jumping Jackson itp
4 years and still not bored - gj osu!
Rhythm Incarnate
1,261 posts
Nie jestem pewien, ale albo sudden strike, albo sims I D: jam jest z tego pokolenia co nie mialo SNES i innych nintendowych konsol ;_;
Btw: nigdy nie gralem w zadne gry nintendo only :hateme:
Whistle Blower
24 posts
Pierwszą gra w jaką w życiu grałem było Super Mario Bros. na pegazusie i pewnie stąd moja miłość do Nintendo i konsol ogółem :3
Z 5 lat może wtedy miałem, przeszedłem tyle razy, a do dziś nie wiem którędy szło się w 7-4 :D

Jak tak patrzę od czego niektórzy zaczynali to się stary czuję :C
Image
Star Shooter
230 posts
Licząc pegasusa to również mario, więc podejrzewam, że sam młodszy nie jestem. Też nie wiem którędy się chodziło w tych rundach ^^
<Moarimekashi> My favorite part is the osu there is osumania! because it is very rhythmic and skaplikowana. -, -. And let me alone, damn.

俺を誰だと思ってやがる?
Beat Clicker
51 posts
Jeszcze przypomniało mi się. Quake 1.
Whistle Blower
24 posts
W sumie jeśli o kompa chodzi, to pewnie jakiś Pasjans albo Saper w biurze u mamy, na swoim kompie Kyodai Mahjongg (cholera, jak teraz patrzę to to już ma wersję 21.42) i dema gier z Kaczora Donalda z grudnia 2001r - Stunt GP najlepiej wspominam, poza tym nie za bardzo pamiętam co tam jeszcze było :C
Image
Chat Moderator
787 posts
Stunt GP to była gra, która zajebała mi pełno młodzieńczego czasu ;x
4 years and still not bored - gj osu!
Combo Commander
426 posts
Pierwszy raz jak miałem styczność z kompem to miałem parę latek i byłem u znajomych. Włączyli mi jakąś piłkę nożną i zostawili (fifa 98 czy cos). Gra mi się wyłączyła, a jak kombinowałem by ją znowu włączyć to skończyło się na tym, że odinstalowałem kartę muzyczną. Z rok później miałem w domu PC, ale nie pamiętam co było pierwsze, Tomb Raider II i III pamiętam, ale się bałem grać. Resident Evil 2 czy też Dino Crisis to nawet bałem się oglądać jak ktoś inny grał. No i normalka że jakaś Fifa była 98,99 i NFSy, potem był też czas na Red Alerta i Dune 2000. Mieszają mi sie gry PC i PSX. Z konsol to miałem commodore, potem Pegasusa i PSX. Grało się w River Raid, Contre i te inne.
Whistle Blower
28 posts
Star Shooter
221 posts
Combo Commander
426 posts
Pamiętam Duke Nukem: Time to Kill :D rodzice zabronili tej gry moim braciom, gdyż jak zaczynali grę był blisko bar ze striptizem i wołałem "idź na striptiz!"
Whistle Blower
19 posts
Pacman i jakieś pokemony.
Combo Commander
282 posts
W sumie jak założyciel tematu rzucił, że grał w Robin Hood'a, to powiem - grałem coś bliźniaczo podobnego. Ale to był jakiś herkules, czy coś, najpierw się zaczynało przy workach treningowych, lało się je i gold wypadał, potem byli bossowie (mityczni, typu centaur, minotaur etc).

Ale z nazw gier które pamiętam, to chyba tą pierwszą, było... HoMM 3. Pamiętam nawet, jak jeszcze nie mieliśmy komputera, to mój starszy brat mi rysował na podwórku mapę i objaśniał wszystko... :)
~Taiko Player~
Image
Combo Commander
271 posts
Claw albo Wormsy xD
Beat Clicker
52 posts
Hmm.. Nie pamiętam za dobrze, ale chyba GTA Vice City.
Reply 39 posts jump | prev  1, 2, 3  next

Users browsing this forum: None

Jump to: