180 posts jump | prev  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  next
Rhythm Incarnate
1,562 posts
ReVeNg3r wrote:
Es mi ha valaki gyakorolni fogja?
azt hogy ki-kivel azt meg sztem valahogy a pp szerint kene.

Az első kérdésre válaszolva: Az nem baj, ha valaki gyakorolja, az már baj, ha a másik azt se tudja, hogy hogy néz ki a map.
A második kérdésre a válaszom: Nem rossz ötlet, de szerintem ezen felül be lehetne iktatni +1 spectate-et is. Megadjuk a mapet amit játszani kell és van 5 újrakezdési lehetősége. Ez alapján talán fel lehetne állítani egy értelmes sorrendet.
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Chat Moderator
457 posts
szerintem az lenne a legjobb, ha nem lenne gyakorlásra lehetőség, mert most tegyük fel van egy map, amit ismerek, de már kb. annyira, hogy hiddenel meg flashlighttal is eljátszhatnám, a másik meg akkor se biztos, hogy annyira be tudná gyakorolni, és ha begyakorlod, az már am sem a képességeidet mutatná, hanem azt, hogy mennyire gyakoroltad be jól :')
Last edited by Mystyk on , edited 1 time in total.
I give free mod~
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Akkor rövidítsük le a mapek kitételének az idejét mondjuk 2 vagy 1 nappal a verseny kezdete előtt. Mivel 2 nap nem elég hogy valaki kellően begyakorolja, de arra elég, hogy ne legyen ismeretlen.

Edit: Ha mind a ketten full combót kaptok, akkor az döntetlen, mivel ott már nem azon múlt. A másik meg az, hogy a mapek nem feltétlenül úgy lesznek kiválasztva, hogy valaki mond valamit és akkor az.
Van egy olyan érzésem, hogy én lennék az egyetlen ctb-s. o.o
Last edited by Kurokami on , edited 1 time in total.
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Rhythm Incarnate
648 posts
MystykAMV wrote:
szerintem az lenne a legjobb, ha nem lenne gyakorlásra lehetőség, mert most tegyük fel van egy map, amit ismerek, de már kb. annyira, hogy hdidenel meg flashlighttal is eljátszhatnám ... :')

Mejk az ?? :O :o
Image
Chat Moderator
457 posts
ReVeNg3r wrote:
MystykAMV wrote:
szerintem az lenne a legjobb, ha nem lenne gyakorlásra lehetőség, mert most tegyük fel van egy map, amit ismerek, de már kb. annyira, hogy hdidenel meg flashlighttal is eljátszhatnám ... :')

Mejk az ?? :O :o

Quote:
tegyük fel

egyébként mind a kettővel lehet még nem menne, de van már vagy 2 map, amit már annyiszor eljátszottam, hogy kb. tudom fejből xD
I give free mod~
Combo Commander
281 posts
jelentkezek osu! standard mode (5star kategória..)

ötletek:
- csoportokra osztás sok jelentkező esetén (csoportonként 4 ember, mindenki játszik mindenkivel, első 2 legjobb továbbjut, következő nagykörökben pontok resetelődése, csoportok újra osztása >> lásd ahol még mindig nem javították ki Magyarország zászlaját..)
- 1v1 meccsek végén meccs statisztika beküldése.

jelenjenek is meg az ellenfelek a megbeszélt időponton. nem ugy mint owc-n a csapattársak xd

Image
Rhythm Incarnate
648 posts
5 Star kategoria? nincsenek kategoriak.. ha meg akartok akk 5 szint sztem keves
Image
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Sok jelentkező esetén csoportok lesznek, de ha nem lessz annyi amennyire ezt meg lehet csinálni (minimum 12), akkor először mindenki mindenki ellen, akár egy szobában is, és úgy lesznek a pontok. Tehát gyakorlatilag ilyen csapatba állító verseny lesz az első. A statisztaka, illetve egy kép a results képernyőről kötelező, különben a meccs érvénytelen. Kategóriák lesznek, de ez ugye a versenyzők képességeitől függ. Értelemszerűen nem erőltethetek egy 5 csillagos mapet egy olyanra, aki nem tud 4,5-nél nehezebbet játszani.
Lol, fehér-piros-zöld.

Edit: Szabály frissítve egy kicsit.
Image
Image
Chat Moderator
457 posts
engem meg nem írtál be taikoba D: xD
I give free mod~
Rhythm Incarnate
648 posts
Hat felolem, engem is beirhatsz standardba..
Image
Combo Commander
281 posts
ReVeNg3r wrote:
5 Star kategoria? nincsenek kategoriak.. ha meg akartok akk 5 szint sztem keves

van másik jelentése is a kategória szónak, használhattam volna úgy is hogy 5 star szinten vagyok + fölötte.. de az túl hosszú :D
nekezdj el variálni a kategóriákkal.. alig vagyunk akik tudnak erről, hogy létezik >.<"
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Frissites majd ha lesz netem a gepen is. :D
Image
Image
Tempo Trainee
8 posts
Yo jelentkezek standard és ctbre, nem biztos, hogy tudok majd lenni de ha igen akkor itt leszek.
ReVeNg3r cuki az avatarod :D xD
1 jó ideje nem gameltem szóval a skillel problémák lesznek de nem baj xD
Rhythm Incarnate
648 posts
sztraiders wrote:
...
ReVeNg3r cuki az avatarod :D xD
...

Ahh,istenem ... ;)
Image
Tempo Trainee
8 posts