Combo Commander
362 posts
:DD
Take it easy!

Why? Because SHUD UP thats why~
---
~Yume Nikki~ [Dream Journal / Dream Diary] Forum Topic
Combo Commander
362 posts
Rhythm Incarnate
4,710 posts
Rhythm Incarnate
3,991 posts
To je super! :D
Quit
lepidopodus wrote:
Just an old gramp in osu! Taiko world.
Receiving forum-PM, but don't expect rapid reply. Use alternative method if you need immediate response.
Rhythm Incarnate
3,991 posts
Otvorijo sam novi tred, t/83962
Ali neznaci da netrebate vise ovde da pisete! ;)
Quit
lepidopodus wrote:
Receiving forum-PM, but don't expect rapid reply. Use alternative method if you need immediate response.
Rhythm Rookie
2 posts
Pozdrav ljudi

Zeleo bi da kupim tablet za osu! ali nzn koji je dobar msm. vidim da mnogo ljudi govori da je Wacom Bamboo najbolji ali malo mi je problem zbog tih minica za olovku dali imate neki savet ili nesto da mi pomognete resiti ovaj problem i upoznate me malo sa tabletom, jel ne zelim da sad kupim neki najskuplji kada cu
non stop morati nesto kupovati dodatno za njega..

Hvala Puno unapred.
Rhythm Incarnate
3,991 posts
Mh, u pravu su ljudi sto kazu da je najbolji tablet od bamboo. Ali nerazumem koji je problem sa minicama?
Dobijes celi set, to znaci dobijes i mali alat skoim mozes da izvadis te minice. Naravno da imas vise minice koje mozes svaki put da menjas.
Inace nebi znao koji tablet mozes jos da koristis.

Pozdrav!
Quit
lepidopodus wrote:
Rhythm Rookie
2 posts
Znam ali nzn koliko se brzo trose minice necu, posto igram mnogo osu! se pitam dali cu non stop morati ici do prodavnice i kupovati minice koje su negde oko 800-1000din.
Rhythm Incarnate
3,991 posts
Hm, mislim da se ne trose tako brzo. Moje se do danas super koriste, a kupio sam moj tablet pre jednu godinu.
800-1000dinara?? Bogte, toje puno. lol

Pitaj u #balkan ili #osu. Sigurno moze neko da ti pomogne.
Quit
lepidopodus wrote:
Reply 24 posts jump | prev  1, 2

Users browsing this forum: None

Jump to: