704 posts jump | prev  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 47  next
Rhythm Incarnate
648 posts
az mindegy mit tolsz..acc?
hiddenel lehet SSd is hol hardrockal nehezen ,söt insaneken az közel lehetetlen (ha komoly insanekrol beszelunk)
Image
Spinner Sage
122 posts
Nem tudom nekem a hidden sose volt eröségem akkor már inkább HR :D hát mostanába val mapokat szoktam tolni standardba is meg aféléket.
Image
Rhythm Incarnate
648 posts
jaj,val0108 neis mond,nemszeretem a slidereit összevissza es gyrsak..föleg az utobija Atama no Taisou,csak tán az angelhoney diffet tudom vegig iátszani.ltöbbi rohat nehez.
Image
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Norbira alapozva.

osu!Standard
HardRock: néha max normálon
Double Time: ^ szintén
Hidden: olyanokon amiket szeretek
Flashlight: ^ szintén

osu!Taiko
HardRock: ehh, max easy-ken
Double Time: nem próbáltam
Hidden: majdnem mindig, de nemtom mért
Flashlight: soha

osu!CtB
HardRock: A hardokat még passelem vele, (+ FL vagy HD)
Double Time: ...
Hidden: majdnem minden mapen, ha túl jumpos akkor nem
Flashlight: easy-ken és néha normálon, szigorúan HR-al

Hátja, ez alapján látszik, hogy ctb-s vagyok. :D
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Rhythm Incarnate
1,562 posts
ReVeNg3r wrote:
jaj,val0108 neis mond,nemszeretem a slidereit összevissza es gyrsak..föleg az utobija Atama no Taisou,csak tán az angelhoney diffet tudom vegig iátszani.ltöbbi rohat nehez.

Én sem tudom a val mapeket játszani. Azok ctb-be is kurva nehezek.
MATO TE HAZUG DISZNÓ!!!!! Méghogy te nem vagy pro bazd, úgy elvertél mint a szart multiban. ._.
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Spinner Sage
122 posts
Kurokami wrote:
ReVeNg3r wrote:

Én sem tudom a val mapeket játszani. Azok ctb-be is kurva nehezek.
MATO TE HAZUG DISZNÓ!!!!! Méghogy te nem vagy pro bazd, úgy elvertél mint a szart multiban. ._.

Neeee hazudjá... meg nem az a lényeg és igen nem vagyok pro... ez igy van.
Image
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Kuroi Mato wrote:

...ja, nem tudsz kenji módjára játszani, de attól még pro vagy.
Image
Image
Spinner Sage
122 posts
Kurokami wrote:
Kuroi Mato wrote:

Nem mondanám magamat annak... mivel rengeteg map nem megy és nálam a pro onnan kezdödik hogy a val mapok fc-k :D
Image
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Kuroi Mato wrote:
Kurokami wrote:

Nem mondanám magamat annak... mivel rengeteg map nem megy és nálam a pro onnan kezdödik hogy a val mapok fc-k :D

Ja......bocs......én örülnék ha passelném őket. :D Amúgy azért azok mindenkinek nehezek, még kenji is többször nekimegy, úgy mint a többiek. o.o
Image
Image
Cymbal Sounder
44 posts
Szerintem mindhárom módban magasabb a rangom mint kellene.
Standarban hard, ctb-ben a lassabb insane és a taikoban a muzukashii az a nehézség amit még néhány próbálkozás után 99-98%-ra fc-re tudok megcsinálni, viszont ha ezeknél már kicsit nehezebbet vágnak hozzám akkor minden átmenet nélkül még a pass sincs meg.
Ehhez még hozzá jön, hogy 98%-nál rosszabb accuracy-val ritkán szoktam befejezni a mappokat még ha fc akkor sem és tíznél többször sosem próbálkozok ugyanazzal a mappal.
Valahogy így adódik össze, hogy magasabb accuracyval és kevesebb játékból van több pontom, mint a nálam jobb játékosoknak.

ctb:
Hardrock+Flashlight+Double Time: easy nehézségeken első helyezésekért sokszor használtam

taiko:
Hardrock+Flashlight+Halftime: az összes spinner hosszabb=0.30 ellenére több pont mint mod nélkül.
Image Image
Rhythm Incarnate
1,562 posts
ctb-ben nekem megy minden AR, bár a 10 nehézkes egy kicsit. ._. Standardba nekem is max a hardok, a taikóban meg max a normál szint. De csak a ctb-ben foglalkozok azzal, hogy S, fc, vagy néhány kivételes esetben SS legyen egy akár insane map is. Hát nekem a DT nem megy ctb-ben, inkább az easy-ken HR+FL+HD, persze map függő.
Image
Image
Rhythm Incarnate
648 posts
Magyarok,nyugottan irjatollk ide ha meg nemirtatok nemkel felni!a tema jelenleg TOP5 osu(ctb,taiko) jatekos esetleg velemenyek a modokrol.szoval HAJ RA!
BIZtos olvassak csak nemtudjak mit irjanak/hogyan csatlakozzanak.mink meg csinalhatnank kis bemutatkozast szal.
Rene Toth vagyok nem reg toltotem be a 18at suliba jarok osu!standard jatekos vagyok ,nincs autom :D baratnom es nemcigizek nemiszok :D jah es szlovak vagyok es mondhadjuk hogy a nyelvek es a gepezes erdelek ))
Image
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Sokaknak linkeltem, de szerintem a lányok nem nagyon akarnak írni. o.o Belinkeltem vagy 3-nak, abból 0 írt. ._.Pedig mennyivel jobb lenne egy normális beszélgetést folytatni, mondjuk 10-en legalább? o.o Mert így azért egy picit uncsi...
Image
Image
Spinner Sage
122 posts
Kurokami wrote:
Sokaknak linkeltem, de szerintem a lányok nem nagyon akarnak írni. o.o Belinkeltem vagy 3-nak, abból 0 írt. ._.Pedig mennyivel jobb lenne egy normális beszélgetést folytatni, mondjuk 10-en legalább? o.o Mert így azért egy picit uncsi...

Sok sikert a forum beinditásához :D
Image
Chat Moderator
457 posts
öh hát én nem nagyon tudom mit írjak :P

én Hidden-el szretek játszani meg Hard Rock-al (bár nem mindenhol), ritka az az eset amikor double time-ot meg flashlight-ot használok, de Hidden! *.* ez standardben xD
am szoktam ritkán ctbzni is, de mostanában inkább taiko (de azt is leginkább csak koliban meg ctb-t is), itthon standard :3
készítek beatmapeket, bár még egy csin rankedelve, de hátha nemsokára :')
Egyébként Heni vagyok, lány vagyok és 19 éves.

nah örültök, hogy írtam? xD

Edit: jah és szeretek AMV-ket csinálni :3 ha valakit érdekelnek, az youtube-on megtalálhatja, ugyanez a felhasználónevem :3 8D
I give free mod~
Reply 704 posts jump | prev  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 47  next

Users browsing this forum: None

Jump to: