704 posts jump | prev  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 47  next
Cymbal Sounder
37 posts
Szerintem osuban gondolt a DT-re, CTB-be tényleg nagyon szar. xD
Spinner Sage
122 posts
Akosss wrote:
Szerintem osuban gondolt a DT-re, CTB-be tényleg nagyon szar. xD

Hát lehet nem tudom:D bár osuba nem nehéz a dt attól füg mien mapon tolod :D
Image
Rhythm Incarnate
1,565 posts
Kuroi Mato wrote:
DT az szar ctb-be mivel az embert is meggyorsitja... HR az még jó föleg ha olyan mapon tolod ami alapbol 200bpm :D akkor jókat lehet rajta tolni.

Hát nálam a mérő kiakad a hardoknál ha HR-t használok. Tudom az insane-eket is, de azokat még elég hamar fail-elem, hardot már be is fejezek. :D Majd talán idővel...
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Star Shooter
238 posts
DT taikón elég fun tud lenni. Egy szám van, amit akár én is lejátszok úgy: Mata Ashita. A pro taikósok azok akár a 180 BPM-et is DT-zik. És ha valami DT, akkor az HD is, mert könnyebb. Persze DT nem lehetséges, ha nem taiko mapről van szó, hanem standardról, amit ugye a játék átalakít, és mondjuk 7-nél nagyobb OD-je és 5-nél nagyobb AR-je van. Tehát az approved Banned Forevert is maximum Easyvel tudjuk játszani rendesen. Habár az nem fun, mert szinte csak piros jön. -_-
Rhythm Incarnate
1,565 posts
Szerintem a DT a ctb kivételével mindenhol könnyű, jó ez tényleg mapfüggő, de a ctb-ben a legrosszabb. :o A hardrock meg taikóban a legkönnyebb és a HD meg ctb-ben. Csak hogy mindegyikben legyen valami könnyű. :D
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Spinner Sage
122 posts
Kurokami wrote:
Szerintem a DT a ctb kivételével mindenhol könnyű, jó ez tényleg mapfüggő, de a ctb-ben a legrosszabb. :o A hardrock meg taikóban a legkönnyebb és a HD meg ctb-ben. Csak hogy mindegyikben legyen valami könnyű. :D

a HD szar ctb-be. HR vagy no mod rulez :)
Image
Rhythm Incarnate
1,565 posts
Kuroi Mato wrote:
Kurokami wrote:

a HD szar ctb-be. HR vagy no mod rulez :)

Nekem semmi bajom a HD-vel. o.o
Image
Image
Star Shooter
238 posts
Taikóban a HR is inkább csak gyorsít. Hardnál nehezebb mapeken nem is merek vele játszani, de a Taiko specifikus diffeket még lehet, de az is alapból BPM függő.
Spinner Sage
122 posts
Jó nekem sincs bajom a HD val... játszani én is tudom csak szerintem szar :D
Image
Rhythm Incarnate
1,565 posts
Szerintem viszont jó a HD, jó persze ez is nézőpont függő. (én sem használom gyakran) Kurva jumpos mapeket nem tudok HD-zni. o.o
Image
Image
Spinner Sage
122 posts
Kurokami wrote:
Szerintem viszont jó a HD, jó persze ez is nézőpont függő. (én sem használom gyakran) Kurva jumpos mapeket nem tudok HD-zni. o.o

Nekem sosevolt vele gondom csak szerintem szar ahogy van... no moddal jobb az egész :D
Image
Cymbal Sounder
37 posts
HD az osuban a legjobb szerintem, én CTB-ben mindig kihagyom a kisebbeket és szar lesz az accuracy... HR attól függ milyen mapon... mert mondjuk egy insane mapon iszonyatosan nehézzé tudja csinálni, de egy normalon semmit nem ér.. :P FL meg mindenhol szar úgy ahogy van :) ahhoz nem is skill kell, hanem memória... begyakorlod hogy mi hol van...
Rhythm Incarnate
1,565 posts
Akosss wrote:
HD az osuban a legjobb szerintem, én CTB-ben mindig kihagyom a kisebbeket és szar lesz az accuracy... HR attól függ milyen mapon... mert mondjuk egy insane mapon iszonyatosan nehézzé tudja csinálni, de egy normalon semmit nem ér.. :P FL meg mindenhol szar úgy ahogy van :) ahhoz nem is skill kell, hanem memória... begyakorlod hogy mi hol van...

Én jó vagyok FL-el easy-ken és normálokon, első próba általában SS. Ctb-s vagyok szóval nekem a HD az az alap, de sokszor csak no mod azt jóvan. :D Nekem nincs bajom az accuracy-vel. :D
@Mato a no mod a legjobb, csak úgy nem kapsz rekordot. :D
Más channel elfoglalása failed \:D/
Image
Image
Rhythm Incarnate
648 posts
Akosss wrote:
...FL meg mindenhol szar úgy ahogy van :) ahhoz nem is skill kell, hanem memória... begyakorlod hogy mi hol van...

KAPD BE!...majd akarom látni hogyan fc-zol valamit FLvel..
Image
Star Shooter
238 posts
HD + FL (+ néha HR) elég gyakori a taiko játékosok körében. :D Memória? Minek az, ha van két monitorod? :D
Reply 704 posts jump | prev  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 47  next

Users browsing this forum: None

Jump to: