|
|
![]() Rhythm Incarnate 1,566 posts |
Minden tök szuper, úgy szakad mostanság az eső, hogy egész nyárra elég lesz.
![]() |
![]() Rhythm Incarnate 648 posts |
mit szolnatok hozzá ha csinánank egy olyan kis icikipicike TOP5 magyar (mittoménmicsodát az
) Ahoz képes hogy nincs valami extra sok magyar fen csak 1 szabály van ,nemlehet saját magadra elhelyzni ,az ötletet a Polski forumrol kaptam.lehet top5 ctb/taiko is bár nemtom nos.OSU! Higurush tasli Akosss PeterPrime (bár már hosszab ideig nemjátszik) Zolee993 CtB TaylorXIII Kuroi Mato Kurokami TAIKO (nemismerek magyar taikost szal teszek olyat akit látam taikozni,és persze jok benne) lussy_6 Norbi (bár téged még nemláttalak )Petya nos,enyi.ha van kérdés feel free to ask. Last edited by ReVeNg3r on , edited 1 time in total.
|
![]() Star Shooter 238 posts |
@Rev: Hát, akkor majd meg kell nézned.
Nincs túl sok Taiko Oni FC-m, de azért tudok játszani. Igaz, hogy többet játszok unsubmitted mapeket, mint submittedeket...Na jó, akkor tőlem is egy mini lista. osu!Standard Higurush PeterPrime tasli lussy_6 (Rev, te most hozzánk tartozol, vagy Szlovákiához? Mert téged is ide dobnálak, talán még lussy elé. )Hadron (Tudom, nem tudok számolni. több lett, mint 5.) osu!Taiko lussy_6 (Picivel jobb nálam, mert egyrészt nem aunthetic gombkiosztást használ, ami könnyített az helyzetén alapból.) Princess_Luna (Nem sokat játszott, de tényleg jó taikós.) andrevus Truner Petya (Sosem láttam játszani, de mégis dupla annyi ranked pontja van, mint nekem 5k-val több play counttal.) osu!CtB Kuroi Mato TaylorXIII (Sokat nem láttam, de amikor igen, akkor az brutális volt. lol) Kurokami Kriszteeee Last edited by Norbi on , edited 1 time in total.
|
![]() Rhythm Incarnate 1,566 posts |
Ismerem, de nem speceltem sokszor így nem tudom valójában milyen jól játszik, plusz nem is jutott eszembe.
![]() |
![]() Slider Savant 83 posts |
| Users browsing this forum: None |

Nincs túl sok Taiko Oni FC-m, de azért tudok játszani. Igaz, hogy többet játszok unsubmitted mapeket, mint submittedeket...