704 posts jump | prev  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 47  next
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Minden tök szuper, úgy szakad mostanság az eső, hogy egész nyárra elég lesz. :D
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Rhythm Incarnate
648 posts
aza perfprmanc points igen furcsa,5196 volt es #509 voltam,most 5197de en #527 vagyok,ez valagy az alapján müködik hogy a tžbbiek is hogyan játszanak.de meglasuk nemsokára lesz két uj #1 kivancsi vagyok menyivel visz fel
Image
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Én csak egyre feljebb megyek, mostmár 800 alatt vagyok pedig felette voltam. :D Elvileg ez nézi azt hogy melyik diff-et milyen mod-okkal csináltad meg és az alapján osztályoz. Tehát ha megcsináltad a normált SS-re hr+hd+dt-vel és megcsinálod a hardot mod nélkül S-re akkor a mod nélkülit fogja nézni, mert az nehezebb. Legalábbis én ezt hallottam, de még én sem értem teljesen, dehát mégcsak most fejlődik. o.o
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Rhythm Incarnate
648 posts
mit szolnatok hozzá ha csinánank egy olyan kis icikipicike TOP5 magyar (mittoménmicsodát az :D ) Ahoz képes hogy nincs valami extra sok magyar fen csak 1 szabály van ,nemlehet saját magadra elhelyzni ,az ötletet a Polski forumrol kaptam.lehet top5 ctb/taiko is bár nemtom :D nos.
OSU!
Higurush
tasli
Akosss
PeterPrime (bár már hosszab ideig nemjátszik)
Zolee993
CtB
TaylorXIII
Kuroi Mato
Kurokami
TAIKO (nemismerek magyar taikost szal teszek olyat akit látam taikozni,és persze jok benne)
lussy_6
Norbi (bár téged még nemláttalak :D)
Petya
nos,enyi.ha van kérdés feel free to ask.
Last edited by ReVeNg3r on , edited 1 time in total.
Image
Star Shooter
238 posts
@Rev: Hát, akkor majd meg kell nézned. :o Nincs túl sok Taiko Oni FC-m, de azért tudok játszani. Igaz, hogy többet játszok unsubmitted mapeket, mint submittedeket...

Na jó, akkor tőlem is egy mini lista.

osu!Standard
Higurush
PeterPrime
tasli
lussy_6
(Rev, te most hozzánk tartozol, vagy Szlovákiához? Mert téged is ide dobnálak, talán még lussy elé. :o)
Hadron
(Tudom, nem tudok számolni. több lett, mint 5.)

osu!Taiko
lussy_6 (Picivel jobb nálam, mert egyrészt nem aunthetic gombkiosztást használ, ami könnyített az helyzetén alapból.)
Princess_Luna (Nem sokat játszott, de tényleg jó taikós.)
andrevus
Truner
Petya (Sosem láttam játszani, de mégis dupla annyi ranked pontja van, mint nekem 5k-val több play counttal.)

osu!CtB
Kuroi Mato
TaylorXIII (Sokat nem láttam, de amikor igen, akkor az brutális volt. lol)
Kurokami
Kriszteeee
Last edited by Norbi on , edited 1 time in total.
Rhythm Incarnate
1,562 posts
osu!Standard
tasli
Kuroi Mato
Truepower
Hadron
lussy_6

osu!Taiko
Norbi
lussy_6
Princess_Luna
Truner (nem tom mért, de nincs jobb ötletem. :D Csak egyszer láttam :D)
Petya (Ideírom, mert nem tudom ténylegesen mennyire tud játszani, sose láttam.)

osu!CtB
Kuroi Mato (Taylor és Mato közt nem lehet dönteni.)
TaylorXIII
tuzgu
Felhoo (Bár nem aktív mostanában, de jól játszik.)
Kriszteeee

Tudom hogy Mato két helyen van, viszont őt muszáj így írni.

Edit: +1 enter. lol
Image
Image
Rhythm Incarnate
648 posts
en szlovak vagyok de kösz hogy oda tennél :D,kurokami te hol hagytad Higurusht?:D kéne hivni több embert ide.es mért nemismerem azokat a magyarokat?:( truner,andrevus,princess luna,krisztee??meg Akosss-t se ismeritek?vagy szerintetek nem játszik anyira jol? :/
Image
Star Shooter
238 posts
Kriszteeee-t több, mint valószínű, hogy nem ismerted meg, amikor CtB-s multizás volt (mert esténként fent szokott lenni). Truner elég randomon és ritkásan jár fel kevés időre. Eredetileg Standard játékos lenne, de nem az, mert lusta játszani, és lényegében rászokott itt a taikóra. Andrevus és Princess_Luna pedig már hónapok óta nem voltak fent (legalábbis én nem láttam őket).
Rhythm Incarnate
648 posts
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Ennyi erővel taylor is mehetni a standardba, de ennek nem az lenne a lényege, hogy mindenki ír egy saját véleményt? o.o Vagy csak én értettem félre. ._. Amúgy szóltam egy pár embernek, de kötve hiszem, hogy értették a célzást...
Image
Image
Rhythm Incarnate
648 posts
én nemértem hogy mit te nemértesz??:D
Image
Rhythm Incarnate
1,562 posts
ReVeNg3r wrote:
én nemértem hogy mit te nemértesz??:D

khm
ReVeNg3r wrote:
...kurokami te hol hagytad Higurusht?:D...meg Akosss-t se ismeritek?vagy szerintetek nem játszik anyira jol? :/

Szánkba adod, hogy kit írjunk. ._. :D
Image
Image
Rhythm Incarnate
648 posts
okey,felõlem...de Higu...ááááá mind1 :)
Image
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Ismerem, de nem speceltem sokszor így nem tudom valójában milyen jól játszik, plusz nem is jutott eszembe. :D
Image
Image
Slider Savant
83 posts
wow, nem is gondoltam volna hogy ilyen jónak tartotok :D nagyon hízelgő, kösz Norbi és Kurokami ;)

állítanék én is össze valami listát ha igazából ismernék sok más magyar osuzót...majd talán valamikor később :)
Reply 704 posts jump | prev  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 47  next

Users browsing this forum: None

Jump to: