704 posts jump | prev  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 47  next
Beat Clicker
66 posts
vigyázz mert spamelésért kidobnak fórumról :D
Rhythm Incarnate
1,562 posts
[-Meiton-] wrote:
vigyázz mert spamelésért kidobnak fórumról :D

Igaz, de ez a topic amugyis csak spamelesre jo. :D
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Rhythm Incarnate
648 posts
hihi.,
halodtátok hogy Cookiezi abbahagyta az osut?mit tudtok rola?
Image
Star Shooter
238 posts
Látom elvoltatok.

Amúgy igen, ilyet én is hallottam. De nem tudom mennyire igaz a hír.

Amúgy meg ha a Taiko és az osu! World Cup idején volt channelük, akkor most miért nem tud lenni egy taiko channel külön? Komolyan, élveztem ott lenni. :D
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Valamikor meg lattam ot, de akkor sem jatszott. Gondolom feladta, hogy mar nem o az elso. :D
Image
Image
MyAnimeList | Ask.fm | Modding queue | MAT request for my map | My english is not the best. ._.
Beat Clicker
66 posts
Akkor szerezhette volna vissza az első helyet, amikor csak akarta, szimplán már nemérdekli a dolog, és elkezdet élni is kicsit :D
Rhythm Incarnate
648 posts
nkem 1 ismerosom azt mondta hogy azer mert valami baj van a szemeivel,gyorsan kiszáradnak (valami betegség,mindig csepegtetni kel neki,nedvesen tartani) és most hadjta abba hogy nelegyen késõ...hát.,Life is hard and no-fair
Image
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Hát nemtudom mi az igaz, de hogy már nem játszik az biztos. Amúgy nem tudta volna visszaszerezni az első helyet. WhiteWolf 1 milliárdal volt előtte. o.o Amúgy később még lehet visszajön, csak most vannak a világ legtöbb részén a viszgák és lehet hogy csak azért nem ér rá. Szóval nem hiszem, hogy végleg abbahagyta.
Image
Image
Rhythm Incarnate
648 posts
mult éven ilyenkor rendesen játszot,nemtudom milyen vizsgákra gondolsz...16 eves ha jol tudom
Image
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Ja, mint a játékosok legtöbbje. :D Sosem lehet tudni, lehet hogy most kell neki. :o Vagy csak tönkrement a tabletje aztán addig nemtud játszani amíg nem lesz új :D
Image
Image
Beat Clicker
66 posts
Egyszerűen csak el kezdett élni. Csak gondoljatok bele, mennyi játékidőt elpazarolt arra, hogy #1 legyen.Szimplán csak egy kifogás arra, hogy ne kelljen azt tennie amit a fanok akarnak, mert van neki nem 1db. Szimplán csak rájött arra, hogy a több ezer órát amit ebbe a játékba bele ölt, habár semmi haszna nem volt belőle.

@Kurokami Azt hiszed hogy pont Cookiezi-nek nem ment volna az az 1 milliárd pont? ezt te sem gondolhattad komolyan :D
Rhythm Incarnate
1,562 posts
Ami azt illeti szerintem kurvára nem ment volna neki. Mellesleg akármit is mondunk itt, mégha abba is hagyta az osu-t, azért annyira mégsem, hisz azért még supporter lett 3 napja. :D Jó, persze a user page-ére ki van írva hogy abbahagyja, de elszakadni nem tud tőle. :D
Image
Image
Rhythm Incarnate
648 posts
Az olyanoknak mint Cookie ,WW stb, 1 000 000 000 nem gond..még 2 se..
Image
Beat Clicker
66 posts
Mellesleg elkezdtem újra aktívan osuzni :D
Rhythm Incarnate
648 posts
grat,látalak is parszor fen :)
Image
Reply 704 posts jump | prev  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 47  next

Users browsing this forum: None

Jump to: